keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Siistejä juttuja

Siistiä on se, että ei "tarvinnu" mennä töihin tällaisenä päivänä. Auringonotto on siistiä, ja ehtii kelaa kaikkia siistejä juttuja. Sellasia tärkeitä juttuja, kuten mitkä kengät ostan seuraavaks.

Nää ostin viimeks:



Seuraavaks ehkä nää, jotka jaloissa olisin vaatimattomat 181cm:


Jurra 02 EUR 19,00, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Meillä on Mikon kanssa skabaa siitä kumpi on ruskettuneempi. Tällä hetkellä se johtaa aika 6-2 (ei sentään 6-0), koska on puoliks ulkoduunissa sillä välin kun mä toimistorottailen Arkadiankadulla. Voisin pyytää siirtoa "ulkotoimistoon" kännykän ja läppärin kera.. Vaikka Narinkkatori olis ehkä aika ahdistava duuniympäristö, kun se on täynnä hulluja feissareita, aggressiivia lokkeja ja ahdistelevia kerjäläisiä. Eilen joku buddhalaismunkki tuli kertomaan terveisiä luostarista, ja yritti tyrkyttää meille kuivahedelmiä. Jäin miettimään, et onko olemassa mitään luostaria nais-buddhisteille, ja jos on, niin minkä takia niitä feminiinejä oransseja hahmoja ei näe ikinä missään..?

Googletin female buddhist monk. Kaljuista naisita tulee aina skidit rekkis-vibat. Lisäks tosta on aika vaikeaa sanoa, et kumpaa sukupuolta se edustaa. Mystery solved.



i know they exist.. i've seen pictures of them.



Tää on kans aika siisti juttu:

Broken Fingaz -Graffiti Stop Motion from Broken Fingaz on Vimeo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti